deennl

In de media

Ezendam neemt pand Bouwhof over. (2013)

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij het het pand aan de Hanzestraat 33 in Borne gekocht hebben. Voorheen was hier Bouwhof Multimate Borne gevestigd.

Zie hier het artikel van www.borneboeit.nl:

Ezendam neemt pand Bouwhof over
De gebroeders Jan en Nico Ezendam nemen het leegstaande pand over aan de Hanzestraat, waar tot vorig jaar het ondertussen failliet verklaarde Bouwhof Multimate gevestigd was. Een dag voor de geplande executieveiling van donderdag, rondden ze de koop af. De broers Ezendam willen op termijn een deel van hun activiteiten voortzetten aan de Hanzestraat. Ze blijven actief vanuit hun vestiging aan de Oonksweg.

Ezendam is op drie terreinen actief: veehouderijtechniek, landbouwmechanisatie en kwekerijmachines. Jan Ezendam legt uit: “We komen aan de Oonksweg ruimte te kort. Een deel van de drie divisies gaat straks verder aan de Hanzestraat, maar welke weten we op dit moment nog niet. Daar hebben we nog geen concrete plannen over. Hoe we het gaan opsplitsen, daar moeten we het onderling nog over eens worden. Er moet daar nog eerst flink wat gebeuren, dus we hebben nog wel even de tijd om daarover na te denken.”

Het perceel aan de Hanzestraat heeft een oppervlakte van ruim zestig are. Het bedrijfspand beslaat een vloeroppervlakte van 3778 vierkante meter.

© BorneBoeit

Bekijk ook