deennl

In de media

Hieronder vindt u enkele artikelen van Gebr. Ezendam BV uit diverse media.


Gebr. Ezendam BV op RTL7

De doelstelling van het programma is om de kijker bewust te maken, wat groene innovaties voor je leefomgeving precies kunnen betekenen.Globus automatische meerrijige steek-/snoeimachine te zien in Het Klokhuis

Op 26-12-2016 was onze Globus ASTM te zien in het onderdeel 'Boer zoekt machine' van Het Klokhuis.Geert Baltussen Sierteelt, 3-in-1 combinatie

De GlobusTrike van Dhr. Baltussen heeft een gedeelde vierde plek behaald!Eén Twentse Portaaltrekker voor al het werk (2013)

Gebr. Ezendam heeft een portaaltrekker ontwikkeld die alle werkzaamheden in een teelt kan uitvoeren, met of zonder gps.Richard Blenke over: de IQ melkklauw.

Onze klant Richard Blenke uit Hertme is een trotse gebruiker van de IQ melkklauw van GEA Farm Technologies.Gebr. Ezendam BV installeert de eerste GEA MIone 4-box in Nederland (2013)

De MIone 4-box melkrobot is geïnstalleerd in Hollandscheveld.
De MIone 4-box melkrobot beschikt over een capaciteit om 200 melkkoeien gemiddeld 3 keer per dag te melken.Ezendam neemt pand Bouwhof over. (2013)

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij het het pand aan de Hanzestraat 33 in Borne gekocht hebben. Voorheen was hier Bouwhof Multimate Borne gevestigd.Gebr. Ezendam BV nieuwe sponsor BVV Borne C1 (November 2013)

De BVV Borne C1 is in een nieuw tenue gestoken door de nieuwe sponsor Gebr. Ezendam BV.Ezendam levert vier Bauer mestscheiders in Duitsland. (2012)

De families Zwiers uit Emlichheim, Brink-Spalink uit Göllenkamp, Beerlink uit Kleinringe en Vette uit Ringe hebben elk een stationaire Bauer S855 in gebruik genomen.En de boer, hij automatiseeert voort... (Augustus 2010)

Tractoren en tal van machines en apparaten vergemakkelijken tegenwoordig het werk op het land en in de stal.Primeur: een vijf rijige buxusknipper (2007)

Mechanisatiecentrum Gebr Ezendam uit Borne heeft een machine ontwikkeld die in één werkgang vijf rijen tegelijk buxus kan knippen en op kluitmaat steken.Gebr. Ezendam in Borne over innovatie: “Je krijgt een idee en probeert of het werkt”. (2006)

Landbouwmechanisatiebedrijven zien een deel van hun traditionele markt verdwijnen.De verhuizing was een pure noodzaak (Maart 1993)

Gebr. Ezendam nemen Landbouwmechanisatiebedrijf Moller in Borne over.Bennie Kenkhuis over: Levensduur Gea Farm Technologies.

Gea Farm Technologies heeft onze klant Dhr. Kenkhuis in Bornerbroek bezocht. In dit korte fragment verteld hij u meer over de levensduur van de producten van GEA Farm Technologies.


Bekijk ook