deennl

Over ons

Gebr. Ezendam BV is in 1984 begonnen met een landbouwmechanisatie bedrijf in Zenderen. In 1993 hebben ze in Borne het bedrijf van een collega overgenomen, hierdoor werd het bedrijf uitgebreid en kwam er melkwinning en stalinrichting bij. Omdat veel klanten boomkwekers uit de buurt zijn, zijn ze begonnen met het mechaniseren van de kwekerij sector, zo is het merk Globus ontstaan.

Onze Globus vormsnoeimachines voor buxus, taxus etc., maken u het werk makkelijk. U snoeit uw bollen moeiteloos en vlijmscherp, dankzij het gepatenteerde snijsysteem van onze Globus vormsnoeimachines. Ook kegels, piramides of cilinders snoeien gaat zeer eenvoudig. Zowel half automatisch als geheel automatisch. Tegenwoordig is het ook mogelijk om uw machines te voorzien van GPS systemen, waardoor uw machines nog efficiënter kunnen worden ingezet.

Sinds een aantal jaren maken onze Globus Portaaltrekkers ook deel uit van ons assortiment!

Verder zijn wij dagelijks bezig met nieuwe ontwikkelingen in deze sector. Het is tevens mogelijk om samen met Gebr. Ezendam BV een geheel nieuwe machine te ontwikkelen.

Voor tractoren, werktuigen, melkmachines, stalinrichting, kwekerijmachines en nog vele andere producten bent u bij Gebr. Ezendam BV aan het juiste adres! Ook voorzien wij u graag van een MIone melkrobot of Monobox!

Het gehele team van Gebr. Ezendam BV in Borne staat graag voor u klaar!