deennl

Cowscout Tochtdetectie Systeem

Gebr. Ezendam BV in Borne is uw leverancier omtrent de Nedap Realtime Tochtedetectie systemen.

Ongekende nauwkeurigheid (90%) in tochtigheidsdetectie. Het systeem detecteert tochtigheden 24 uur per dag, 7 dagen in de week, in de gehele stal. Want de Nedap Realtime Tochtdetectie is in staat activiteit op grote afstand te detecteren; tot minstens 50 meter rondom de antenne of tot circa 1000 meter rondom de antenne in de lange afstandsuitvoering. U heeft dus alle tocht in zicht, altijd en overal!

Het Nedap Realtime Tochtdetectiesysteem stelt u in staat ook moeilijk of niet zsichtbare tochtexpressie te signaleren. Met de detectie van verminderde of verhoogde activiteit houdt u eventuele gezondheidsproblemen binnen uw veestapel nauwkeurig in de gaten (alleen pootuitvoering). Zo boekt u eenvoudig met minder arbeid, betere inseminatieresultaten, meer drachtigheden een kortere tussenkalftijd en minder inseminatiekosten! Dat levert u snel meer winst op, en dat voor een hele lange tijd!

Samenvattend:

  • Nedap Tochtdetectie RealTime legt de activiteit van een koe in perioden van 2 uur vast.
  • De activiteit in een periode wordt vergeleken met de activiteit in dezelfde periode van de voorgaande dagen.
  • Er wordt een attentiemelding gegeven als de huidige activiteit over de meerdere achtereenvolgende perioden voldoende is verhoogd of juist beduidend lager is.
  • Nedap Tochtdetectie RealTime geeft een verdachtmelding als er nog geen sprake is van attentienoodzaak, maar er al wel een duidelijke verhoging of verlaging van de activiteit is.

Nedap Tochtdetectie RealTime

Nedap Lactivator