deennl

Routesales / namarkt

Als u in het bezit bent van een melkinstallatie van Gebr. Ezendam BV zal eens in de 5 a 7 weken de Namarkt Specialist verschijnen. Deze Namarkt Specialist kan naast reinigingsmiddelen, zuren en melkfilters, ook reserve onderdelen aan u verstrekken. Om het pakket compleet te maken hebben wij een groot assortiment, met veel bruikbaars op de boerderij. Voor een infuus, bolus, schep groot of klein moet u bij de Namarkt Specialist zijn. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten!

Bekijk hier de productcatalogus: Productcatalogus Namarkt Specialist.
Gezien de grote omvang van het assortiment heeft onze Namarkt Specialist niet alle producten op voorraad. Uiteraard kunt u alle producten uit de catalogus bestellen. Bestellingen kunnen worden gemaild naar namarkt@ezendam.info onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.

Verder heeft de Namarkt Specialist regelmatig acties waaraan u kunt meedoen. Deze acties kunt u ook tevens vinden op de website onder het kopje actueel.

Mocht de Namarkt Specialist nog niet bij u langs komen, maar u bent hierin wel geinteresseerd, neem dan contact op met Gebr. Ezendam BV en u ziet de Namarkt Specialist verschijnen.