deennl

Waterbakken

Bij Gebr. Ezendam BV in Borne bent u op het juiste adres voor waterbakken. Gebr. Ezendam BV levert zowel thermodrinkbakken als sueviadrinkbakken. Onze medewerkers kunnen u hierin ook goed adviseren.

 

Thermodrinkbakken

Thermo drinkbakken

Vlotter en reservoir zijn zodanig op elkaar afgestemd dat koeien net zoveel water kunnen drinken als ze willen, maar dat de hoeveelheid water in de bak als ze niet drinken beperkt is. Zodoende is het water altijd fris en schoon. De robuuste polyethyleen drinkbakken zijn volledig gesloten, zodat er geen vocht bij de isolatielaag kan komen. Tevens bezit de dikwandige constructie UV-remmende stoffen voor een langere levensduur. De solide polyurethaan schuimlaag houdt het water ’s winters langer ijsvrij en ’s zomers koeler, zonder gebruik te hoeven maken van elektrische stroom. Optioneel is een verwarmingselement voor extreme vorstperioden.

 

Suevia drinkbakken

Suevia drinkbakken

Door een grote bakinhoud en een vlotter met een hoge capaciteit kunnen meerdere koeien ongestoord drinken.
Vooral na het melken is er een piekbehoefte van fris water bij melkvee.
Door een grote uitloop (85mm), vlakke bodem en trechtervormige wanden is deze drinkbak zeer eenvoudig schoon te maken. Na verwijdering van de stop met handvat verdwijnt het vuil al vanzelf in de mestput.