deennl

Inrichting

Gebr. Ezendam BV in Borne is uw leverancier op het gebied van stalinrichting van het merk GEA Farm Technologies. Op deze pagina vindt u informatie over onderdelen van deze inrichting zoals koeborstels, mestrobots en kalver drinkautomaten. Voor meer informatie kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers.

Koeborstels

E-borstel en M-borstel

Schone koeien dragen bij tot een algemene verbetering van de hygiëne.
Een rein vel, in het bijzonder op de rug van de koe, helpt de warmte-afgave van de huid.

Koeien genieten ervan om zich tegen dingen aan te wrijven, het is een deel van hun natuur.
De GEA Farm Technologies borstels zijn hiervoor ideaal.
Hun constructie is zeer stabiel en resistent. De koeien kunnen er tegen duwen, zonder de borstels buiten hun reikwijdte te drukken.

E-Borstel 

Horizontaal roterende koeborstel van GEA Farm Technologies

GEA Farm Technologies Koeborstel

E-borstel GEA Farm Technologies

M-Borstel
Diagonaal roterende koeborstel van GEA Farm Technologies

GEA Farm Technologies Koeborstel

M-borstel GEA Farm Technologies

MestRobot – SRone

SRone: Sterk – wendbaar – onvermoeibaar: voor een perfecte stalhygiëne

De SRone is een mobiele mestrobot van GEA Farm Technologies die volledig zelfstandig de roosters van uw stal reinigt. Hij zorgt voor schone loopgangen en verbindingswegen, in alle hoeken en kanten. Zodoende levert hij een niet te misverstane bijdrage tot de hygiëne in de stal. Hygiënische omstandigheden in de stal verkleinen de infectiedruk, voorkomen klauwproblemen en mastitis én verbeteren de gezondheid van de dieren. Belangrijke punten voor een succesvolle melkproductie!

GEA Farm Technologies Mestrobot

Mestrobot SRone GEA Farm Technologies

GEA Farm Technologies Mestrobot

Mestrobot SRone GEA Farm Technologies

 

Kalverdrinkautomaten

Uw kalveren stellen hun vertrouwen in de kalverdrinkautomaat.

GEA Farm Technologies Kalverdrinkautomaten

Kalverdrinkautomaten GEA Farm Technologies

GEA Farm Technologies Kalverdrinkautomaten

Kalverdrinkautomaten GEA Farm Technologies

De computergestuurde GEA Farm Technologies kalverdrinkautomaten geven de kalveren de hele dag door melk. De eerste uren zijn van cruciaal belang. De kalverdrinkautomaten verzorgen de dagelijkse voedering van uw kalveren en verminderen zodoende uw dagelijkse werkzaamheden. Speciale controle functies geven u een gerichte controle van alle belangrijke gegevens van de kalveren.
GEA Farm Technologies levert kalverdrinkautomaten in een alleenstaande versie en in een gekoppelde versie. De kalverdrinkautomaat kan gekoppeld worden met DairyPlan 21. Individuele voeding is de sleutel tot een succesvolle kalveropfok. De kalverdrinkautomaten kunnen worden aangepast aan uw wensen, het maakt niet uit of u nu een melkveehouderij of kalvermesterij heeft. Een keuze van voedingsprofielen, zorgt ervoor dat het kalf de juiste voeding krijgt.