deennl

Veehouderijtechniek


Gebr. Ezendam BV is uw totaalleverancier op het gebied van Veehouderijtechniek.

Als dealer van GEA Farm Technologies hebben we de WestfaliaSurge melktechniek en Royal de Boer stalinrichtingen (voorheen Brouwers) in huis. Vooral op het gebied van conventionele melkstallen, de Monobox en de meerbox MIone melkrobot staat deze zeer sterk.  De MIone of de Monobox melkrobot zijn dé revolutionaire automatische melksystemen die uw koeien zo natuurlijk mogelijk melken. GEA Farm Technologies biedt een bewezen melktechniek. Deze garandeert u een hoge melkkwaliteit, de beste uiergezondheid en een optimaal koecomfort. Met de GEA melkrobot krijgt u maximale flexibiliteit in de ontwikkeling van uw bedrijf én uw dagelijkse tijdsindeling.

Ook de Mullerup automatische voer systemen van GEA Farm Technologies staan momenteel zeer in de belangstelling. Deze kenmerkt zich door een goed gemengd product regelmatig te voeren tegen een lage kostprijs. Daarnaast beschikt GEA Farm Technologies over het merk Houle. Houle omvat alle machines ten behoeve van de mestverwerking. Voor meer informatie kunt u hier doorlinken naar de website van GEA Farm Technologies.

De ventilatiesystemen van Oberleitner Windschutz hebben zich bewezen door de robuuste en duurzame uitstraling.

Voor een spoedgeval of storing met uw melkinstallatie kunt u tijdens onze openingstijden contact opnemen met ons centrale telefoonnummer (074-2670635). Buiten onze openingstijden kunt u voor een spoedgeval of storing met uw melkinstallatie contact opnemen met ons storingsnummer (06-19874929). Voor een storing aan uw MIone melkrobot kunt u contact opnemen met de GEA Helpdesk. Zij zijn te bereiken op het nummer 0900-6455464.