deennl

Nieuws

Fendt en Valtra wintershow, 22 en 23 december in Achterveld.

Wij willen u hartelijk uitnodigen voor de Wintershow te Achterveld. Hier wordt een uitgebreid overzicht gepresenteerd van het productgamma van Fendt en Valtra.

Van Fendt kunt u als primeur de nieuwe 300 vario en de Katana bewonderen en van Valtra de nieuwe T4 serie en de XN kniktrekker.

Eind december zal de eerste editie van dit event worden gehouden. We zouden het zeer op prijs stellen u tijdens de speciale businessdagen op 22 en 23 december van 10.00-17.00 uur in het nieuwe AGCO Experience Centre in Achterveld te mogen begroeten.
Deze businessdagen zijn alleen op uitnodiging te bezoeken, vandaar dat wij u vragen om zich vooraf te registeren via de volgende links:

Voor Fendt: https://fendt.wintershowachterveld.nl/register/EZENDAM

Voor Valtra: https://valtra.wintershowachterveld.nl/register/ezendam

(Kopieer de benodigde link in uw browser)

Hier vindt u ook praktische, actuele informatie over het programma en de locatie. In het programma zijn een aantal interessante workshops en andere activiteiten gepland. Niet alleen over techniek maar ook over ontwikkelingen in de markt.

Vanzelfsprekend zullen er interessante aanbiedingen zijn, waar u dit jaar nog van kunt profiteren. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten!

Vergeet u zich niet te registreren? Graag tot ziens op 22 en 23 december in Achterveld!

NB: Kunt u op 22 en 23 december helaas niet aanwezig zijn? Niet getreurd, op 29 en 30 december van 10.00-17.00 uur is de Wintershow Achterveld voor iedereen vrij toegankelijk. Vanzelfsprekend bent u ook op deze dagen, eventueel ook met uw gezin en/of medewerkers, van harte welkom!

Bekijk ook