deennl

Nieuws

De nieuwe generatie MIone melkrobot: meer zekerheid, comfort en prestatie!

GEA Farm Technologies heeft de nieuwe generatie MIone melkrobot gelanceerd. De MIone biedt nu meer zekerheid, comfort en prestatie. De MIone is hiervoor uitgerust met een nieuwe melkarm en nieuwe bekerreiniging.

De vraag uit de markt naar een melkrobot die naast een uitstekende melkkwaliteit ook zorgt voor veel arbeidsgemak en een goede prestatie, staat basis voor de ontwikkeling van deze nieuwe krachtige MIone generatie. De melkarm is robuust, dankzij de speciale constructie licht in gewicht en gemakkelijker schoon te maken. Door een nog betere geleiding van de melkslangen is de melkafvoer verbeterd. In combinatie met de nieuwe software is hierdoor de prestatie verbeterd.

De nieuwe melkarm beweegt vrij onder de koe om de melkbekers zo goed mogelijk te positioneren. De RVS melkbekers, in combinatie met een passende tepelvoering, zorgen voor het optimale gewicht. Beide zaken bevorderen het goed uitmelken en daardoor de uitstekende melkkwaliteit. Met de nieuwe generatie MIone zijn er ook meer keuzemogelijkheden van tepelvoeringen mogelijk om van de MIone bij elke veestapel een succes te maken.
Het unieke melkproces: aansluiten, reinigen, stimuleren, drogen, voormelken, en melken in dezelfde beker blijft ook bij deze MIone melkrobot hetzelfde. De tepelvoeringen worden na de individuele afname per kwartier van de binnenkant en bovenzijde gereinigd. Dit zorgt voor een nog betere melkhygiƫne.



Kortom, de nieuwe generatie MIone's met de nieuwe melkarm heeft een verbeterde functionaliteit en geoptimaliseerde melkresultaten waardoor uiergezondheid nog verder toeneemt! De verbeterde ergonomie van de nieuwe melkarm zorgt voor meer eenvoud en daardoor minder arbeid en onderhoud.

Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers! Zij staan u graag te woord!

Bekijk ook