deennl

Nieuws

Klant Herman helpt mee...

Bosbouwer Herman Tijhuis heeft een nieuwe Valtra N163 Direct gekocht. Lees hier het volledige verhaal!

Herman Tijhuis uit Rijssen is bosbouwer van het eerste uur. Hij heeft al diverse merken tractoren versleten. In 1999 kocht hij zijn eerste Valtra 6850 met TwinTrac terugrijinrichting. Deze tractor is inmiddels 15 jaar oud en heeft 15.000 uren op de teller staan. Als we Herman vragen of het niet eens tijd wordt om zijn Valtra 6850 in te ruilen antwoord hij standvastig: “Nee, zeker niet. Deze tractor is onverwoestbaar”!

Gezien de toenemende diversiteit aan werkzaamheden in de bosbouw vond Herman het tijd om er een tractor bij te kopen. Hierbij neemt hij geen afscheid van zijn oude vertrouwde Valtra 6850 want gezien de goede conditie kan deze tractor nog met gemak 10.000 uur draaien.

De keuze voor de nieuwe tractor is gevallen op de Valtra N163 Direct. Deze wendbare tractor met variabele transmissie en TwinTrac terugrijinrichting wordt op dit moment bij Gebr. Ezendam volledig aangepast aan de wensen van Herman. Met het doel voor ogen wordt de Valtra N163 klaargestoomd om straks te worden blootgesteld aan de zwaarste omstandigheden in het bos.

Door onze kennis en de ervaring van Herman wordt de Valtra tot in de puntjes afgewerkt. Ook deze tractor moet met gemak 25.000 uur kunnen draaien!

Bekijk ook