deennl

Nieuws

MIone melkrobot.

De nieuwe site over de MIone melkrobot is online. Kijk snel op www.mione-melkrobot.nl en merk op dat een MIone melkrobot ook uw oplossing is!
Uiteraard kunt u bij interesse of voor vragen te allen tijde bij de ervaren medewerkers van Gebr. Ezendam BV in Borne terecht!

De MIone melkrobot is hét revolutionaire automatische melksysteem dat uw koeien zo natuurlijk mogelijk melkt.
GEA Farm Technologies biedt een bewezen melktechniek. Deze garandeert u een hoge melkkwaliteit en een optimaal koecomfort.
Met de MIone melkrobot krijgt u maximale flexibiliteit in de ontwikkeling van uw bedrijf én uw dagelijkse tijdsindeling.

Enkele voordelen van de MIone melkrobot op een rij:
- Gezondste koeien door uniek aansluit- en melkproces
- De beste melkkwaliteit dankzij bewezen melktechniek
- Flexibele groeimogelijkheden dankzij het MultiBox-systeem
- Melkcentrum: alle belangrijke werkgebieden op één locatie
- Slim stalconcept afgestemd op uw individuele wensen

De MIone melkrobot kenmerkt zich door het unieke aansluitproces. De aansluitarm is altijd perfect onder de koe gepositioneerd. Hierdoor worden de melkbekers in één beweging onder de koe gebracht. Het aansluitproces verloopt snel en zonder verdere bewegingen begint dan gelijk het reinigen, het stimuleren en het melken. Dit gebeurt allemaal in dezelfde beker. Door deze rustige manier van melken is de melkafgifte optimaal.
De melktechniek van de MIone melkrobot is zo opgebouwd dat u met een laag vacuüm kunt melken. Tevens zorgen de bewezen StimoPuls-pulsator en het DairyManagementSysteem voor optimale stimulatie van elke koe. De koe wordt snel en goed gemolken en dat is goed voor haar speen- en uiergezondheid. Doordat de MIone elke speen in een eigen beker reinigt en aansluit kan er bovendien geen kruisbesmetting plaatsvinden. De MIone melkrobot kan de melk zelfs per individueel kwartier scheiden. Voorselectie zorgt dat alleen koeien die klaar zijn om gemolken te worden, toegang krijgen tot de robot. De MIone melkrobot is het compacte middelpunt van uw bedrijf en met het MultiBox-systeem is het flexibel en voordelig uit te breiden. Alle belangrijke handelingen met uw koeien gebeuren in of vlakbij de melkrobot. U kunt dus vanaf een centrale plaats de gehele veestapel overzien en optimaal en efficiënt managen. Met ons unieke stalconcept realiseert u de laagste arbeidskosten per koe.

Bekijk ook