deennl

Nieuws

Valtra breidt scala aan cabines uit

De cabines van Valtra zijn nu beschikbaar met een glasoppervlak van zo’n 7 m2, zodat optimaal zicht in alle richtingen is gegarandeerd.

De nieuwe SkyView-cabine van de N- en T-series is bij uitstek geschikt voor gebruik in de bosbouw, maar is ook ideaal voor vele andere taken. De SkyView-cabine biedt de voordelen van polycarbonaatglas en een ruitenwisser aan de achterkant van de cabine. Een metalen rail beschermt de dakranden tegen takken en dient tevens als montagerail om bijvoorbeeld extra verlichting te installeren. De bosbouwcabines van Valtra worden meestal gecombineerd met het TwinTrac achteruitrijsysteem.

1. Voorzien van een panoramadak
2. Verwarmde voor- en achterruiten en spiegels
3. Schokbestendig polycarbonaatglas en ruitenwisser
4. Combinatie met TwinTrac achteruitrijsysteem mogelijk
5. Een metalen rail ter bescherming en voor montage van extra verlichting

Valtra biedt nu een scala aan cabines voor allerlei doeleinden, inclusief cabines met vijf stijlen en één deur aan de linkerkant en cabines met zes stijlen en een deur aan de linker- én rechterzijde. Bij beide types is het raam aan de voorzijde van de cabine een populaire optie voor werkzaamheden met frontladers. De cabines van Valtra zijn nu beschikbaar met een glasoppervlak van zo’n 7 m2, zodat optimaal zicht in alle richtingen is gegarandeerd.

Bekijk ook