deennl

Nieuws

Walk-in krachtvoerstation

Robuust, modulair en helemaal bij de tijd!

Het FeedStation krachtvoerstation kan op elke voercomputer worden aangesloten en past in elke ligboxenstal. In een stal kunnen meerdere FeedStations aan elkaar worden gekoppeld waarbij de kosten laag zijn aangezien er voor elk volgend FeedStation maar één zijhek nodig is!

Het FeedStation is standaard voorzien van een PipeFeeder krachtvoerverdeler van Hanskamp. Met behulp van de dosator kan exact en geluidsarm brok worden gedoseerd. De Pipefeeder is bovendien voorzien van het vernuftige anti-mors systeem van Hanskamp. Na het voeren kunnen er geen brokken meer in de voerbak vallen. Dit voorkomt dat koeien gaan beuken tegen het voerstation.

Moeten er meerdere broksoorten worden gevoerd? Geen probleem! Het voerstation kan eenvoudig worden uitgebreid tot maximaal 4 PipeFeeders. En moet er nog een extra (vloeibare) toevoeging worden gedoseerd over de brokken? Dan is de toevoeging van het MultiDos doseersysteem de oplossing! Met MultiDos kunt u heel eenvoudig vloeibare additieven als bijvoorbeeld propyleenglycol over de brokken doseren.

Moeten de koeien in alle rust kunnen vreten? Laat dan het innovatieve L'port sluithek monteren. Met het L'port sluithek wordt de ingang van het voerstation afgesloten waardoor verstoten niet meer mogelijk is. Bovendien worden de poten en het uier van de koe goed beschermd.

Voor informatie: Gebr. Ezendam B.V. Veehouderijtechniek
Dinand Kemper (0655794919) of Edwin Markink (0615899571).

Bekijk ook